ANDĚLSKÝ NANUK
Andělský nanuk vznikl v roce 2018 a jeho zvláštností je, že cílí na zákazníky s různými stravovacími návyky, tzn. pro diabetiky, low-carb strávníky, malé děti a samozřejmě i pro ty, kteří si chtějí prostě jen kvalitně zamlsat s různými alternativami cukru i s klasickým cukrem.
Základem nanuku je to, že se vyrábí poctivě z prvotřídních surovin. Neboť Vy si na tom malém kousku blaha musíte pochutnat od začátku až do konce.
Celý nanuk je vyráběný ručně - směs nalijeme do silikonových forem, které vložíme do šokru, poté je všechny po jednom ručně vyndáme, opět jeden po druhém namočíme do nejskvělejší belgické čokolády Callebaut, nazdobíme a zabalíme do papírových sáčků, které jsme si předem opatřili nálepkami se složením produktu a datem minimální trvanlivosti.
Velice dbáme na naší matku přírodu, a proto se snažíme co nejméně používat plasty a další jiné produkty, které jsou špatně recyklovatelné, a proto používáme obaly papírové.
I tyto skvělé nanuky jsou v letní sezóně distribuovány do různých obchůdků či kaváren v širém okolí.
Nanuků, které vyrábíme je opravdu hodně ale zhruba Vám napovíme jaké druhy můžete od nás očekávat.
- bez přidaného cukru (většinou ovocné - např. jahoda a banán, třešeň a broskev, banán a ananas, atd.)
- s březovým cukrem (většinou smetanové - např. čokoláda, pistácie, vlašský ořech, atd.)
- s javorovým sirupem ( např. s pekanovými ořechy)
- s datlovou pastou (ovocné)
- se slaným karamelem ( s arašídy)
- s ruby čokoládou,......
a spousty dalších lahodných variací a kombinací, co jen Vaše mysl nabízí.
SUROVINY používané na výrobu nanuků:
smetana 30%, různé druhy čokolády Callebaut, skvělé ovoce a květiny, datlová pasta, čekankový sirup, javorový sirup, březový cukr, vanilka, žloutky, ořechy,.....